Φτάνει Αθήνα ο Πογέτ - Τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Φτάνει Αθήνα ο Πογέτ - Τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκουστάβο Πογέτ έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ουρουγουανός προπονητής είναι αυτή την στιγμή το Νο1 φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ενωσης, μετά τις πρώτες συζητήσεις που έκανε με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επί αγγλικού εδάφους.

Ο Πογέτ αναμένεται το αργότερο αύριο το πρωί στην Αθήνα όπου θα συναντηθεί τόσο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσία φυσικά και του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, τότε ο Πογέτ θα είναι ο επόμενος τεχνικός της ΑΕΚ αν και στην Ενωση δεν έχουν διαγράψει εντελώς τις άλλες λύσεις με τον Χάβι Γκράθια να είναι ο επικρατέστερος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκουσταβο πογετ αεκ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ