Μια μητέρα δείχνει πώς είναι να έχεις καρκίνο του μαστού: «Καμένο δέρμα και ραγισμένες καρδιές» [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια μητέρα δείχνει πώς είναι να έχεις καρκίνο του μαστού: «Καμένο δέρμα και ραγισμένες καρδιές» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Μπορεί να γίνονται εκδηλώσεις, να υπάρχει η #ΝοBraDay, να φωτίζονται τα κτίρια με ροζ χρώμα και το ροζ κορδελάκι να φοριέται σχεδόν παντού, όμως μια γυναίκα, που κέρδισε τη μάχη, να δείχνει πως πραγματικά είναι η νόσος.

Αφορμή στάθηκε η #NoBraDay, ένας άτυπος θεσμός που έχει σκοπό την προβολή του Οκτωβρίου, ως μήνα ευαισθητοποίησης. Κατά τη διάρκεια της μέρας αυτής δεν ήταν λίγες εκείνες οι γυναίκες που έβγαλαν το σουτιέν τους για να δείξουν τη σέξι τους πλευρά.

Η Τζεν Αλτερ, μια μητέρα από το Μισούρι, εξοργισμένη με αυτό, «ανέβασε» δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες, δείχνοντας πως πραγματικά είναι να έχεις καρκίνο του μαστού. Οι δύσκολες στιγμές, ο πόνος που βιώνει μια γυναίκα είναι κάτι που καμία καμπάνια, καμία μέρα δεν μπορεί να αποτυπώσει.

«Ετσι ήμουν κατά τη διάρκεια των θεραπειών με ακτινοβολίες για 35 ημέρες το 2013. Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι σέξι. Δεν είναι για να σώσουμε τα βυζάκια. Δεν είναι για καμία "ημέρα χωρίς στηθόδεσμο", η οποία είναι απλά μια δικαιολογία για τις γυναίκες να δημοσιεύσουν σέξι φωτογραφίες με τις θηλές τους να είναι εμφανείς μέσα από τα ρούχα τους. Είναι ουλές, ναυτία, πόνος, φαλακρό κεφάλι, καμένο δέρμα, και ραγισμένες καρδιές», έγραψε η Τζεν κάτω από τις φωτογραφίες.

Μια μητέρα δείχνει πώς είναι να έχεις καρκίνο του μαστού: «Καμένο δέρμα και ραγισμένες καρδιές» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μια μητέρα δείχνει πώς είναι να έχεις καρκίνο του μαστού: «Καμένο δέρμα και ραγισμένες καρδιές» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ