Στα 5 εκατ. δολάρια οι απολαβές του Αντετοκούνμπο - Για τα επόμενα δύο χρόνια - iefimerida.gr

Στα 5 εκατ. δολάρια οι απολαβές του Αντετοκούνμπο - Για τα επόμενα δύο χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν σχεδόν δεδομένο, έγινε και επίσημο. Οι Μιλγουόκι Μπακς ενεργοποίησαν την οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα δει παράλληλα και τις οικονομικές απολαβές του να εκτοξεύονται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ελληνας φόργουορντ είδε με τεράστια ικανοποίηση, τους Μπακς να ανακοινώνουν και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του κλιμακωτά για 2+1+1 χρόνια κάτι που σημαίνει ότι έτσι ακριβώς θα αυξάνονται και τα χρήματα στο συμβόλαιό του.

Για τη σεζόν, η οποία ξεκινά σε λίγες ώρες και επίσημα, ο Αντετοκούνμπο θα λάβει 1.953.960 εκατ. δολάρια ενώ για την επόμενη χρονιά το ποσό θα ανέβει κατά 1 εκατ. δολάρια. Δεν αποκλείεται πάντως, οι Μπακς να προσφέρουν τον ερχόμενο Ιούνιο, κλειστό συμβόλαιο στον Αντετοκούνμπο προκειμένου να μην τον χάσουν αφού ήδη έχουν αρχίσει οι «σειρήνες» από αρκετές ομάδες προσφέροντάς του ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ