Νεαρός παίκτης του ΝΒΑ κάνει δώρο ένα σπίτι στη μητέρα του - Με τα πρώτα χρήματα που έλαβε [βίντεο] - iefimerida.gr

Νεαρός παίκτης του ΝΒΑ κάνει δώρο ένα σπίτι στη μητέρα του - Με τα πρώτα χρήματα που έλαβε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που τράβηξε ο Ρόντε Χόλις-Τζέφερσον, ο οποίος αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στη μητέρα του, λίγες ημέρες αφότου επιλέχθηκε στο νούμερο 23 των ντραφτ του ΝΒΑ από τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο νεαρός άσος, επέλεξε με τα πρώτα χρήματα που έλαβε από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, να κάνει ένα δώρο-ζωής στη μητέρα του. Αγόρασε ένα σπίτι για την ίδια και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την ευχαριστήσει για όσα του πρόσφερε στην προσπάθειά της να τον μεγαλώσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Την κάλεσε για ένα... πάρτι σε ένα σπίτι φίλων - όπως το χαρακτήρισε - και όταν η μητέρα του μπήκε σε αυτό της ανακοίνωσε ότι αυτό θα είναι πλέον το δικό της σπίτι. Η συγκίνησή της δεν μπορούσε να μείνει κρυφή από την κάμερα αφού για περίπου 15 χρόνια έκανε δύο δουλειές έχοντας τον άντρα της στη φυλακή, προκειμένου 0 20χρονος φόργουορντ να έχει όλα τα εφόδια προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Οπως και τελικά έγινε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα σπίτι δώρο NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ