Thread: Εφαρμογή επανάσταση - Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [εικόνες] - iefimerida.gr

Thread: Εφαρμογή επανάσταση - Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις πιο πρωτοποριακές ιδέες είχε ο Κίραν Ο'Νιλ λύνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άντρες οι οποίοι μισούν το shopping.

Δημιούργησε μια εφαρμογή, η οποία λειτουργεί ως στυλίστας και προσωπικός πωλητής ρούχων χωρίς ο πελάτης να βγαίνει καν από το σπίτι του. Ολα αυτά με ένα κλικ στο thread.com.

Ονομάζεται Thread και είναι η νέα startup επιχείρηση, η οποία συναρπάζει τους άνδρες του Λονδίνου. Αποτελεί έναν on-line στυλίστα, ο οποίος εργάζεται δωρεάν για τον κάθε χρήστη και βοηθά στις ενδυματολογικές του επιλογές με έναν πολύ ιδιαίτερο και απλό τρόπο.

Δίνει τη δυνατότητα για αγορά ρούχων από όλα τα μαγαζιά με ποικιλία απ΄τις περισσότερες μάρκες και όλα αυτά χωρίς κάποια μηνιαία συνδρομή. Πληρώνοντας μόνο το κόστος αγοράς.

Τα βήματα

Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού στο Thread, τον κάθε χρήστη αναλαμβάνει ένας προσωπικός στυλίστας. Εκτός από την Sophie, η οποία χρησιμοποιήθηκε στην παρουσίαση του application, υπάρχουν άλλοι επτά εργαζόμενοι στην εταιρεία.

Thread: Εφαρμογή επανάσταση - Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η πρώτη ενότητα έχει να κάνει με το στιλ ντυσίματος που αρέσει στον καθένα ή για ποια περίσταση θα ήθελε να ψωνίσει.

Thread: Εφαρμογή επανάσταση - Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αφού επιλέξει αν θα ήθελε να ντυθεί για κάποιο διήμερο, για την εργασία του ή για κάποιο δείπνο, προχωρά στο πιο σημαντικό βήμα. Πόσο κόστος αντέχει η τσέπη του.

Thread: Εφαρμογή επανάσταση - Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στην εφαρμογή καταχωρούνται αυτόματα τα ρούχα που αγοράζει ο κάθε χρήστης ώστε ο στυλίστας να γνωρίζει τι ντυσίματα μπορεί να δημιουργήσει έπειτα από κάθε απαίτηση του πελάτη.

Thread: Εφαρμογή επανάσταση - Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Στη συνέχεια, ο στυλίστας και στην προκειμένη περίπτωση η Sophie στέλνει στις αρχές κάθε εβδομάδας ένα e-mail με προτεινόμενες λύσεις για κάθε περίσταση και ο πελάτης επιλέγει.

Thread: Εφαρμογή επανάσταση - Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Αφού ο χρήστης επιλέξει τα ρούχα, τότε αυτά συγκεντρώνονται από την εταιρεία και φτάνουν στο σπίτι του μέσα σε ένα κουτί ακόμη και αν πρόκειται για διαφορετικές μάρκες, οι οποίες πωλούνται σε διαφορετικά καταστήματα.

Thread: Εφαρμογή επανάσταση - Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Μαζί φτάνει και μια κάρτα από τον κάθε στυλίστα ενώ σε περίπτωση που κάποιο ρούχο είτε λόγω μεγέθους είτε λόγω κάποιου ελαττώματος πρέπει να επιστραφεί, τότε η διαδικασία είναι πολύ εύκολη ενώ σημειώνεται και στον προσωπικό λογαριασμό του κάθε χρήστη ώστε να αφαιρεθεί από την... ντουλάπα του!

Thread: Εφαρμογή επανάσταση - Οι άντρες αποκτούν τον προσωπικό τους στυλίστα εντελώς δωρεάν [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφαρμογή άντρες ντύσιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ