Τσίπρας σε Ντομπρόβσκις: Αυτή τη φορά θα έχετε όλα τα δεδομένα - Σηκώνουμε τεράστιο βάρος με το προσφυγικό - iefimerida.gr

Τσίπρας σε Ντομπρόβσκις: Αυτή τη φορά θα έχετε όλα τα δεδομένα - Σηκώνουμε τεράστιο βάρος με το προσφυγικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκαν ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις, παρουσία και του υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη.

Υποδεχόμενος τον κ. Ντρομπρόβσκις ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι μετά τις συναντήσεις του με τους υπουργούς Οικονομίας, Οικονομικών και Εργασίας θα έχει συνολική εικόνα. «Έχετε κατανοήσει την κατάσταση στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Αφού έλαβε τη διαβεβαίωση του αντιπροέδρου ότι είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την κατάσταση ο κ. Τσίπρας σχολίασε πως «οι στιγμές είναι σημαντικές και αυτή τη φορά θα έχετε όλα τα δεδομένα».

Στην συνάντηση των δύο ανδρών τέθηκαν όλα τα ανοικτά «καυτά» ζητήματα, όπως τα «κόκκινα» δάνεια, το συνταξιοδοτικό και το εργασιακό. Ο Ελληνας Πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έθεσε στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν σε συνδυασμό με το προσφυγικό. «Σηκώνουμε ένα τεράστιο βάρος και αυτό θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν τους και η Ε.Ε. και οι θεσμοί» είπε σύμφωνα με πληροφορίες. Επεσήμανε μάλιστα ότι χρειάζεται πολιτική σταθερότητα για να εφαρμοστεί η συμφωνία.

Από την δική του πλευρά ο κ. Ντομπρόβκσις φάνηκε να είναι κάπως διαλλακτικός. «Δεν πρέπει να είμαστε δογματικοί, πρέπει να υπάρξει πεδίο συνεννόησης και κοινός χώρος» φέρεται να τόνισε σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ