Ο Μάρδας επιμένει για το ελληνικό Νταβός: Με τα χρήματα των Γάλλων είναι εφικτό το σχέδιο - iefimerida.gr

Ο Μάρδας επιμένει για το ελληνικό Νταβός: Με τα χρήματα των Γάλλων είναι εφικτό το σχέδιο

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας επιμένει στην πρόταση του για το ελληνικό Νταβός και μάλιστα υποστηρίζει πως με χρήματα που θα δώσουν Γάλλοι επενδυτές, το σχέδιο του είναι εφικτό.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ.Μάρδας αναφερόμενος στην Αιγιλεία τόνισε: «Εμείς θεωρούμε τα όσα προτείνουμε ότι είναι εφικτά να γίνουν στο συγκεκριμένο νησί, σύμφωνα με τους υφιστάμενους νόμους, χωρίς να αλλοιωθεί και το φυσικό περιβάλλον του νησιού κι αν το καταφέρουμε, θα είναι κάτι ιδιαίτερα όμορφο».

«Εμείς θεωρούμε τα όσα προτείνουμε ότι είναι εφικτά να γίνουν στο συγκεκριμένο νησί, σύμφωνα με τους υφιστάμενους νόμους, χωρίς να αλλοιωθεί και το φυσικό περιβάλλον του νησιού κι αν το καταφέρουμε, θα είναι κάτι ιδιαίτερα όμορφο. Οι Γάλλοι το είδαν με παρά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικό. Ιδιαίτερα από τη γαλλική αντιπροσωπεία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα λεφτά θα τα δώσουν αυτοί.»

Ανέφερε δε πως «Θα χτιστεί ένα νησί, όπου κάθε κράτος-μέλος του ΟΗΕ θα κληθεί, έτσι ώστε να τού δοθεί ένας συγκεκριμένος φόρος και θα χτίσει τη δική του εστία. Η αρχιτεκτονική κι όλα αυτά θα είναι δεδομένα, δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει βέβαια. Απλά και μόνο θα αναλάβει το κόστος του χτισίματος αυτής της εστίας που δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό. Δεν είναι κάτι της τελευταίας στιγμής, υπάρχει μια μελετητική ομάδα κεφάΕμείς θεωρούμε τα όσα προτείνουμε ότι είναι εφικτά να γίνουν στο συγκεκριμένο νησί, σύμφωνα με τους υφιστάμενους νόμους, χωρίς να αλλοιωθεί και το φυσικό περιβάλλον του νησιού κι αν το καταφέρουμε, θα είναι κάτι ιδιαίτερα όμορφο. Οι Γάλλοι το είδαν με παρά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικό. Ιδιαίτερα από τη γαλλική αντιπροσωπεία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα λεφτά θα τα δώσουν αυτοί.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Μάρδας Νταβός νησί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ