Μια ανάσα από τον Πογέτ η ΑΕΚ – Εντός της εβδομάδας οι εξελίξεις - iefimerida.gr

Μια ανάσα από τον Πογέτ η ΑΕΚ – Εντός της εβδομάδας οι εξελίξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της ΑΕΚ αφού μετά τις συζητήσεις με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δείχνει απόλυτα θετικος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ενωσης.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αποτελεί εδώ και περίπου πέντε ημέρες τον βασικό πρωταγωνιστή στο θέμα της διαδοχής του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Οι συζητήσεις με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πήγαν καλύτερα από το αναμενόμενο αφού ο Πογέτ ήταν απόλυτα ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, τα όσα έχουν προηγηθεί αλλά και το πρότζεκτ που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της Ενωσης.

Η τελική απόφαση θα παρθεί πάντως με την επιστροφή του Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Δημήτρη Μελισσανίδη. Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι στους αγώνες με την Σκόντα Ξάνθη στο Κύπελλο και με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, στον πάγκο της ΑΕΚ θα καθίσει ξανά ο Στέλιος Μανωλάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μπρανκο μιλοβανοβιτς προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ