Οταν η τεχνολογία «νίκησε» τον Ζοσέ Μουρίνιο [βίντεο] - iefimerida.gr

Οταν η τεχνολογία «νίκησε» τον Ζοσέ Μουρίνιο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αρκετοί εκείνοι που πιστεύουν ότι η είσοδος της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο καταστρέφει το θέαμα. Είναι όμως και εκείνοι που θεωρούν ότι κάνει το άθλημα πιο δίκαιο. Οι υποστηρικτές του δεύτερου, βρήκαν ένα ακόμη πάτημα μετά τα όσα συνέβησαν στο «Απτον Παρκ» του Λονδίνου το απόγευμα του Σαββάτου, στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Τσέλσι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν έτοιμος να εκραγεί. Η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο διαιτητής - σύμφωνα με τον Πορτογάλο - δεν ήταν δίκαιος απέναντι στην Τσέλσι και ο ένα γκολ δεν μέτρηση. Ο Ζουμά προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όταν ο Λανσίνι άπλωσε το πόδι του και τελευταία στιγμή έδιωξε. Αρχικά φάνηκε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή όμως μετά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου, χρειάστηκε η τεχνολογία και το Goal-Line, το οποίο εφαρμόζεται στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο υπολογιστής έδειξε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή, ο Μουρίνιο δεν μπορούσε να διαμαρτυρηθεί και μία φάση δεν στοίχισε τελικά στην Γουέστ Χαμ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τεχνολογία γκολ Ζοσέ Μουρίνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ