Ωρα για θέαμα - Τα σημαντικότερα γκολ του Σαββατοκύριακου σε όλη την Ευρώπη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ωρα για θέαμα - Τα σημαντικότερα γκολ του Σαββατοκύριακου σε όλη την Ευρώπη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αγγλία, ήταν το διήμερο των ντέρμπι. Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι έμειναν στο 0-0 ενώ η Σάντερλαντ επικράτησε 3-0 της μισητής αντιπάλου Νιούκαστλ. Στην Ιταλία, η Ρόμα πέρασε και από την έδρα της Φιορεντίνα ενώ στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρες ξεπέρασε το εμπόδιο της Εϊμπάρ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η κορυφή ανήκει στην Αρσεναλ, η οποία μια ημέρα πριν το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Σίτι, επικράτησε 2-1 της Εβερτον και πέρασε στην κορυφή όπου συγκατοικεί πλέον με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Τσέλσι γνώρισε νέα ήττα αυτή τη φορά από την Γουέστ Χαμ ενώ στο σπουδαίο τοπικό ντέρμπι η Σάντερλαντ επικράτησε 3-0 της Νιούκαστλ.

Στην Ιταλία, η Ρόμα πέρασε νικηφόρα από το «Αρτέμιο Φράνκι» με σκορ 2-1 επί της Φιορεντίνα ενώ η Ιντερ έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Παλέρμο. Γιουβέντους και Μίλαν εκμεταλλεύτηκαν τις έδρες τους απέναντι σε Αταλάντα και Σασουόλο με σκορ 2-0 και 2-1 αντίστοιχα.

Στην Ισπανία, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Βαλένθια ενώ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ πέτυχαν νίκες με το ίδιο σκορ (3-1) απέναντι σε Εϊμπάρ και Θέλτα εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκολ ευρώπη πρωταθλήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ