Ο Νταβούτογλου σε ρόλο προξενήτρας- Δεσμεύθηκε να βοηθήσει τους νέους να παντρευτούν - iefimerida.gr

Ο Νταβούτογλου σε ρόλο προξενήτρας- Δεσμεύθηκε να βοηθήσει τους νέους να παντρευτούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σχέδια του να βοηθήσει τους νέους να παντρευτούν αποκάλυψε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet, o Νταβούτογλου μιλώντας σε ένα συλλαλητήριο στις 22 Οκτωβρίου στη νοτιοανατολική επαρχία Σανλιούρφα, δεσμεύθηκε να βοηθήσει τους νέους απόφοιτους επιχειρηματίες με φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις για τα έργα τους, προσθέτοντας πως η μόνη κυβερνητική δέσμευση που δεν έχει εκπληρώσει ακόμα είναι ο γάμος.

«Έχετε δουλειά, μισθό και φαγητό. Τι μένει; Μια σύζυγος. Θέλουμε οι άνθρωποι αυτής της γης να ευημερούν. Θέλουμε να αναπαράγονται και ταυτόχρονα να δουλεύουν. Όταν λέτε. ‘θέλω μια σύζυγο’ πρώτα συμβουλεύεστε τους γονείς σας, και αν ο Θεός το θέλει, βρίσκετε την κατάλληλη. Αν δε τα καταφέρετε, να έρθετε σε εμάς» δήλωσε ο Νταβούτογλου, δεσμευόμενος την κρατική στήριξη για την εύρεση συζύγου στους νέους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος σύζυγος Αχμέτ Νταβούτογλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ