Βουλευτής της ΝΔ ζητά να σχηματισθεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας - iefimerida.gr

Βουλευτής της ΝΔ ζητά να σχηματισθεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώτος από τους βουλευτές της ΝΔ που συζητούν κατ ιδίαν το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, μίλησε σήμερα και δημοσίως. Πρόκειται για το κ. Παναγιώτη Μελά ο οποίος εκλέγεται στην Α' Πειραιώς και ο οποίος σε συνέντευξη του στην metro τάσσεται υπέρ της συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης καλώντας τον πρωθυπουργό να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία, αφού προηγουμένως παραδεχθεί την αποτυχία της οικονομικής του πολιτικής.

Η απάντηση του στο ερώτημα αν είναι υπέρ του σχηματισμούς μιας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας είναι η εξής: «Για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας προσωπικά είχα μιλήσει προ δεκαμήνου στη συζήτηση του Προϋπολογισμού, λέγοντας τότε ότι η οικονομία της χώρας μας «βρίσκεται στην Εντατική». Γι' αυτό επιβάλλεται, όσα κόμματα βάζουν πάνω απ' όλα την Ελλάδα, να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για τη σωτηρία της χώρας. Είχα τονίσει ότι αν βουλιάξει η Ελλάδα, βουλιάζουν όλοι, και πρόσωπα και κόμματα, ενώ, αν σωθεί η Ελλάδα, υπάρχει ελπίδα και προοπτική για όλους. Προ μηνών ο πρόεδρός μας, Αντ. Σαμαράς, δέχτηκε την πρόταση για συναίνεση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος όμως στη συνέχεια έκανε πίσω. Τώρα, κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μπορεί να γίνει μόνο όταν ο κ. Παπανδρέου βγει και παραδεχτεί ότι η οικονομική του πολιτική απέτυχε και στη συνέχεια ζητήσει τη βοήθεια των κομμάτων για τη σωτηρία της χώρας. Βεβαίως, τα κόμματα πριν από τη συγκυβέρνηση πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Λύσεις σοβαρές, δυναμικές, υπεύθυνες και υλοποιήσιμες για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ