Γιουβέντους: Νέος αντιπρόεδρος ο Πάβελ Νέντβεντ - iefimerida.gr

Γιουβέντους: Νέος αντιπρόεδρος ο Πάβελ Νέντβεντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από μια τεράστια καριέρα εννέα ετών στην Γιουβέντους, ο Πάβελ Νέντβεντ αναλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό πόστο.

Ο Τσέχος πλέον θα είναι ο νέος αντιπρόεδρος της Μεγάλης Κυρίας και θα είναι ο άνθρωπος πίσω από τον Ανιέλι, ο οποίος τόνισε σχετικά ότι ο Νέντβεντ τα τελευταία πέντε χρόνια επέδειξε επαγγελματισμό και διοικητικές ικανότητες και αποτελεί μια συνειδητή επιλογή.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής απευθύνθηκε στους «τιφόζι» της ομάδας λέγοντας: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα και στο τέλος θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Η δουλειά μου δεν θα αλλάξει πολύ και θα σχετίζεται κυρίως με την καθημερινή επαφή με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Αυτό είναι το πεδίο στο οποίο μπορώ να βάλω ένα… χεράκι! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το σύλλογο που μου δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσω να βρίσκομαι σε έναν κορυφαίο σύλλογο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ