Είκοσι εκ. τόνοι με συντρίμμια κατευθύνονται στην Χαβάη! [βίντεο-εικόνες] - iefimerida.gr

Είκοσι εκ. τόνοι με συντρίμμια κατευθύνονται στην Χαβάη! [βίντεο-εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεοράσεις, ψυγεία και έπιπλα κατευθύνονται προς την Χαβάη, μαζί με μια τεράστια ποσότητα από τα ερείπια που προήλθαν από τον σεισμό στην Ιαπωνία.

Υπολογίζεται ότι συνολικά είκοσι εκατομμύρια τόνοι με συντρίμμια από τον σεισμό πλεόυν στον Ειρηνικό και αναμένεται σε 3 χρόνια να έχουν φτάσει μέχρι τις ΗΠΑ.

Είκοσι εκ. τόνοι με συντρίμμια κατευθύνονται στην Χαβάη! [βίντεο-εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ένα ρωσικό πλήρωμα εντόπισε τα συντρίμμια -στα οποία περιέχεται και ένα μεγάλο αλιευτικό σκάφος από την Φουκουσίμα- έξω από τα νησιά Μίντγουεϊ, στην διαδρομή τους από τη Χονολουλού στο Βλαντίβοστοκ. Ανάμεσα στα συντρίμμια βρίσκονται οικιακά είδη, μαζί με δίχτυα, σημαδούρες, ξύλα, πλαστικά μπουκάλια, νιπτήρες, ντραμς, μπότες κλπ.

Είκοσι εκ. τόνοι με συντρίμμια κατευθύνονται στην Χαβάη! [βίντεο-εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τα ερείπια πλέουν τόσο γρήγορα που θα έχουν φτάσει στα νησιά Mίντγουεϊ τον χειμώνα και σε λιγότερο από 2 χρόνια θα βρίσκονται στην Χαβάη.

«Δεν θέλουμε να πανικοβάλλουμε τον κόσμο» λέει ο Ζακ Χέφνερ, ερευνητής του πανεπιστημίου της Χαβάης, «αλλά καλό είναι να ξέρουμε οτί έρχονται».

Είκοσι εκ. τόνοι με συντρίμμια κατευθύνονται στην Χαβάη! [βίντεο-εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ