Παναθηναϊκός: Μπεργκ για ΠΑΟΚ και Εσιέν για ΑΕΚ - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Μπεργκ για ΠΑΟΚ και Εσιέν για ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Γιάννη Αναστασίου να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι βασικός στην επίθεση του τριφυλλιού αφού πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Ο Ελληνας τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή και αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα επαναφέρει τον Μπεργκ στο αρχικό σχήμα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι παρτενέρ του θα είναι ο Νίκος Καρέλης αφού ο Αναστασίου δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει το σύστημά του και να αγωνιστεί με έναν επιθετικό.

Οσον αφορά τον Μίκαελ Εσιέν εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος του, προσπαθώντας σιγά-σιγά να ανεβάσει ρυθμούς και τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση. Ο 32χρονος άσος δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι ετοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, έστω και αν χρειαστεί να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής και όχι να ξεκινήσει βασικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ