Σκέφτονται Χάβι Γκράθια στην ΑΕΚ - Ταξίδι Μιλοβάνοβιτς για τον νέο προπονητή - iefimerida.gr

Σκέφτονται Χάβι Γκράθια στην ΑΕΚ - Ταξίδι Μιλοβάνοβιτς για τον νέο προπονητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκεκριμένους προπονητές έχει βάλει στο στόχαστρο η ΑΕΚ για τη διαδοχή του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ομάδας. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό ενώ το τελευταίο όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Χάβι Γκράθια.

Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναζητούν με προσοχή τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και δεν θα αποτελεί μια προσωρινή λύση. Στόχος τους είναι να υπάρξει συμφωνία με έναν προπονητή, ο οποίος θα μείνει για χρόνια στο σύλλογο και θα καταφέρει να επαναφέρει μέσω ενός μακροπρόθεσμου πλάνου, την Ενωση στις επιτυχίες.

Η περίπτωση Μανόλο Χιμένεθ ολοένα και απομακρύνεται ενώ το τελευταίο όνομα που προτάθηκε και εξετάζεται είναι αυτό του Χάβι Γκράθια. Ο γνωστός στο ελληνικό κοινό Ισπανός προπονητής, έχει περάσει από τους πάγκους του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας ενώ από το 2014, βρίσκεται στην τεχνική καθοδήγηση της Μάλαγα.

Το σημαντικό πρόβλημα βέβαια στην περίπτωσή του είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα και μονο αν ο ίδιος παραιτηθεί θα υπάρξει προσεγγιση από πλευράς ΑΕΚ.

Πάντως ο Μιλοβάνοβιτς αναχώρηση ήδη από την Ελλάδα με πιθανότερο προορισμό την Ισπανία προκειμένου να έχει συζητήσεις με δύο τεχνικούς, οι οποίοι φαίνεται να έχουν ένα μικρό προβάδισμα συγκριτικά με τους υπόλοιπους που υπάρχουν στη λίστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ προπονητής χαβι γκραθια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ