Ερχεται νέα ταλαιπωρία για επιβάτες και οδηγούς - iefimerida.gr

Ερχεται νέα ταλαιπωρία για επιβάτες και οδηγούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος κύκλος κινητοποιήσεων ξεκινούν από αύριο οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αντιδρώντας στον νόμο, πλέον, που προβλέπει την εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής εφεδρείας και συρρικνώνει σημαντικά το εισόδημά τους.

Το Συντονιστικό Όργανο έχει ήδη αποφασίσει από την Παρασκευή 24ωρη απεργία γι αύριο, Τρίτη, σε όλα τα Μέσα, αλλά η απόφαση αυτή θα πρέπει να επικυρωθεί σήμερα από τα επιμέρους Διοικητικά Συμβούλια των εργαζομένων, κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο. Αυτό σημαίνει ότι θα ακινητοποιηθούν ο ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Μετρό, το Τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Η απεργία δεν αφορά τα τρένα του ΟΣΕ και τον Προαστιακό.

Ο κύκλος των απεργιακών κινητοποιήσεων δεν σταματάει εδώ, καθώς την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα αστικά ΚΤΕΛ, ενώ στον νέο κύκλο των κινητοποιήσεων μπαίνουν σύντομα οι ιδιοκτήτες των ταξί και των φορτηγών - βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, οι οποίοι συνεχίζουν να αντιδρούν στην πολιτική, που ακολουθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ