Λευκά τριαντάφυλλα κατέκλυσαν τον Σκορπιό -Παντρεύτηκε η πλούσια κληρονόμος [εικόνες] - iefimerida.gr

Λευκά τριαντάφυλλα κατέκλυσαν τον Σκορπιό -Παντρεύτηκε η πλούσια κληρονόμος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ιστορικό εκκλησάκι του Ωνάση, στον Σκορπιό, παντρεύτηκε χθες η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα τον Χουάν Σαρτόρι.

Ο γάμος ήταν ονειρικός και παρά την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα καθόλη την διάρκεια του μυστηρίου, οι ελάχιστοι καλεσμένοι και το ζευγάρι δεν πτοήθηκαν και απόλαυσαν το σημαντικό για αυτούς γεγονός. Οι καλεσμένοι άλλωστε, προστατεύονταν από μία κατασκευή η οποία είχε γίνει έξω από την εκκλησία, καθώς η οικογένεια της Ριμπολόβλεβα είχε μεριμνήσει γαι κάθε ενδεχόμενο.

Η μικρή εκκλησία ήταν πλημμυρισμένη με λευκά τριαντάφυλλα, ενώ η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό σε ίσια γραμμή με μία τεράστια ουρά που ράφτηκε ειδικά για αυτή. Το μυστήριο διήρκεσε περίπου 40 λεπτά και τελέστηκε περισσότερο στην ρωσική γλώσσα ενώ στον χορό του Ησαΐα συμμετείχαν και οι δύο Επίσκοποι. Και ο Λευκάδος και Ιθάκης , κ.κ. Θεόφιλος αλλά και ο Μάρκος Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας.

Λευκά τριαντάφυλλα κατέκλυσαν τον Σκορπιό -Παντρεύτηκε η πλούσια κληρονόμος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την Εκατερίνα παρέδωσε στον αγαπημένο της ο πατέρας της Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ φανερά συγκινημένος και χαρούμενο, ενώ δίπλα της βρισκόταν συνεως η αδερφή της Άννα, και ο παππούς της.

Λευκά τριαντάφυλλα κατέκλυσαν τον Σκορπιό -Παντρεύτηκε η πλούσια κληρονόμος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα της Λευκάδας αφήνοντας υπόνοιες για μία πιθανή εγκυμοσύνη, η νύφη έδειξε αρκετές φορές να κουράζεται λόγω της κατάστασης της.

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου και ενώ η βροχή είχε δυναμώσει, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με πουλμανάκια στο χώρο που θα γινόταν η δεξίωση.

Σήμερα και αν ο καιρός το επιτρέψει, στην περιοχή που είναι η φάρμα θα υπάρχει από το πρωί brunch για όλους τους καλεσμένους οι οποίοι διαμένουν στο κρουαζιερόπλοιο O’MEGA.

Λευκά τριαντάφυλλα κατέκλυσαν τον Σκορπιό -Παντρεύτηκε η πλούσια κληρονόμος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Λευκά τριαντάφυλλα κατέκλυσαν τον Σκορπιό -Παντρεύτηκε η πλούσια κληρονόμος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η επιλογή του Σκορπιού

Όπως αναφέρει το lefkadapress.gr, η γνωριμία της Εκατερίνα με τον Χουάν είναι καθαρά ελληνική υπόθεση και πιο συγκεκριμένα υπόθεση του Σκορπιού και έτσι δεν είναι τυχαίο που και οι δύο επέλεξαν να γίνει ο γάμος τους εκεί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον Σκορπιό όταν η κληρονόμος έκανε πέρυσι το καλοκαίρι το πάρτι γενεθλίων της στο οποίο ο Χουάν βρέθηκε με την παρέα του που ήταν καλεσμένη. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Λευκά τριαντάφυλλα κατέκλυσαν τον Σκορπιό -Παντρεύτηκε η πλούσια κληρονόμος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Λευκά τριαντάφυλλα κατέκλυσαν τον Σκορπιό -Παντρεύτηκε η πλούσια κληρονόμος [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ