Αναστάτωση στην Κωνσταντινούπολη: Δεν αφήνουν 600 Ελληνες φιλάθλους να μπουν στο γήπεδο - iefimerida.gr

Αναστάτωση στην Κωνσταντινούπολη: Δεν αφήνουν 600 Ελληνες φιλάθλους να μπουν στο γήπεδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το απόγευμα η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Τουρκία απέναντι στην Γαλατασαράι για το Eurocup, με την παρουσία της Ενωσης στην Κωνσταντινούπολη να συμβολίζει πολλά για τον σύλλογο λόγω της ιστορίας της μιας και εκεί βρίσκονται οι ρίζες του.

Αποτέλεσμα αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ να έχουν ταξιδέψει οδικώς και αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη για να βρεθούν στο πλάι της ομάδας και να μπουν στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρωτοφανές θρίλερ με τους Ενωσίτες εκδρομείς καθώς απαγορεύεται να μπουν στο γήπεδο.

Εδώ και ημέρες, η ΑΕΚ έχει στείλει στην Πόλη τον στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χριστακόπουλο με ξεκάθαρη εντολή από τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο, ώστε να βρεθεί λύση δίχως παρατράγουδα.
Ωστόσο, έπειτα από απόφαση του τουρκικού Υπουργείου Εσωτερικών και της Αστυνομίας, υπάρχει ρητή εντολή να περιοριστούν οι Ελληνες και να μη φτάσουν στο γήπεδο. Ο ίδιος ο Αγγελόπουλος επικοινώνησε με την ηγεσία του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, ώστε να βρεθεί λύση, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Μάλιστα, αρκετά ξενοδοχεία αρνούνται να φιλοξενήσουν Ελληνες φιλάθλους, παρότι έχουν προπληρώσει την διαμονή τους. Υπήρξαν πολύωρες διαπραγματεύσεις με την τουρκική αστυνομία να παρακολουθεί με άγριες διαθέσεις, ωσότου βρεθεί λύση. Ωστόσο, η αστυνομία στην Τουρκία έχει ρητή εντολή να μην πλησιάσει Ελληνας το κλειστό.

Η Κωνσταντινούπολη πλήττεται τις τελευταίες εβδομάδες από επεισόδια για πολιτικούς λόγους και η αστυνομία είναι πολύ αυστηρή και όσοι επιχειρήσουν να σπάσουν το μπλόκο, ενδεχομένως να έχουν προβλήματα. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κλείσουν αίθουσα εστιατορίου που ανήκει σε Ελληνα της Κωνσταντινούπολης, ώστε να φιλοξενηθούν εκεί οι περίπου 600 οπαδοί και να δουν το ματς δίχως προβλήματα, αλλά τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή μέχρι και τώρα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ