Στα... άκρα Τζόρτζεβιτς με Ολυμπιακό: Λογικά τα νεύρα, δύο φορές έχασαν σε 15 ημέρες - iefimerida.gr

Στα... άκρα Τζόρτζεβιτς με Ολυμπιακό: Λογικά τα νεύρα, δύο φορές έχασαν σε 15 ημέρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκίνησε με δύο νίκες υπέρ του Ολυμπιακού στα μπασκετικά ντέρμπι φέτος, αλλά... άνοιξε και μια μεγάλη κόντρα.

Και μετά το επεισόδιο που είχε με τον Μίλαν Τόμιτς, που είχε ως αποτέλεσμα και την σφοδρή αντίδραση του Γιάννη Σφαιρόπουλου να αποχωρήσει από την Συνέντευξη Τύπου, ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού επιμένει.

Μιλώντας στη σερβική «Sport», ο Τζόρτζεβιτς τόνισε πως δεν είναι άξιο λόγου του περιστατικού, ενώ προσέθεσε πως οι δύο ήττες έχουν... πειράξει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. «Δεν συνέβη τίποτα άξιο αναφοράς. Καταλαβαίνω τα νεύρα τους, γιατί ήταν η δεύτερη φορά που χάνουν από εμάς μέσα σε 15 ημέρες. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μπορει ο Σφαιρόπουλος να φέρεται με τέτοιον τρόπο εξαιτίας ενός περιστατικού που αφορά εμένα και τον Τόμιτς. Είναι πολύ εύκολο να αποφεύγει ερωτήσεις για τους λόγους μια ήττας, ρίχνοντας το βάρος στον καυγά μετά του Τόμιτς και εμού».

Παράλληλα, ο πρώην προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγίοσεβιτς ρωτήθηκε για την... επίμαχη σκηνή του ντέρμπι «αιωνίων» και θυμήθηκε την μεταγραφή του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, κατηγορώντας τον Μίλαν Τόμιτς για «κλοπή»: «Μιλώντας για συγγνώμη, νομίζω πως αυτός που πρέπει να απολογηθεί είναι ο Τόμιτς στην Παρτιζάν, γιατί έκλεψε τον Μιλουτίνοφ».

Στην ίδια συνέντευξή του, είχε αναφέρει προηγουμένως: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι πως ηττήθηκε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό. Είμαι 100% με τον Τζόρτζεβιτς. Με αυτό που έκαναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έριξαν τις ευθύνες για την ήττα σε κάτι άλλο από όσα έγιναν στο παρκέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Τζόρτζεβιτς Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ