Ζευγάρι έδειρε και έστειλε αστυνομικό στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Ζευγάρι έδειρε και έστειλε αστυνομικό στο νοσοκομείο

Πάτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ένας αστυνομικός, ο οποίος χτυπήθηκε άσχημα από ζευγάρι που του έκλεισε το δρόμο, ενώ επέβαινε στη μοτοσυκλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε άγρια.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι επέβαινε σε αυτοκίνητο που διασταυρώθηκε τυχαία με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας. Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο, γρονθοκόπησε τον αστυνομικό, και αφού τον έριξε κάτω συνέχισε να το χτυπά στο κεφάλι.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, και όταν λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο με το ζευγάρι, ο δράστης το έβαλε στα πόδια. Η γυναίκα που ήταν μαζί του συνελήφθη και στην κατοχή της βρέθηκε περίστροφο με 5 φυσίγγια, ενώ μέσα στο αμάξι βρέθηκαν άλλα 91 φυσίγγια.

Τελικά, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Κυριακής. Όπως προέκυψε, στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για κακουργήματα, ενώ μόνο τις τελευταίες 10 ημέρες, έχει συλληφθεί δύο φορές για αδικήματα σε βάρος αστυνομικών και πολιτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ