Προκαλεί ξανά: Η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε Σύρο πρόσφυγα, τώρα του κάνει μήνυση [βίντεο & εικόνα] - iefimerida.gr

Προκαλεί ξανά: Η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε Σύρο πρόσφυγα, τώρα του κάνει μήνυση [βίντεο & εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ρέστα φαίνεται να ζητά η Petra Laszlo, η εικονολήπτρια από την Ουγγαρία η οποία είχε σοκάρει την κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο, όταν είχε βάλει τρικλοποδιά σε έναν Σύρο πρόσφυγα που είχε αγκαλιά το παιδί του.

Το βίντεο που κατέγραφε την απάνθρωπη πράξη της έκανε τον γύρο του κόσμου και εκείνη, παρ' όλο που έχασε την δουλειά της, υπερασπίστηκε τον εαυτό της δηλώνοντας αμετανόητη.

Παρά,όμως, την δημόσια κατακραυγή, η Laszlo συνεχίζει να προκαλεί με τις πράξεις της, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Izvestia», η ίδια σχεδιάζει να κινηθεί νομικά κατά του Facebook, αλλά και του ίδιου του πρόσφυγα.

Κατηγορεί το Facebook για παράμερη πληροφόρηση, υποστηρίζοντας πως διέγραψε σελίδες με ομάδες υπέρ της και διατήρησε άλλες με κυρίαρχη τη σελίδα «Ο τοίχος της Ντροπής της Petra Laszlo» η οποία έχει περισσότερα από 10.000 likes.

Προκαλεί ξανά: Η εικονολήπτρια που έβαλε τρικλοποδιά σε Σύρο πρόσφυγα, τώρα του κάνει μήνυση [βίντεο & εικόνα] | iefimerida.gr 0


Όσον αφορά τον Σύρο πρόσφυγα Osama Abdul Mohsen, η εικονολήπτρια τον απειλεί με μήνυση, κατηγορώντας τον ότι άλλαξε την κατάθεσή του στη δίκη. Σε δήλωσή της είπε πως η ζωή της έχει καταστραφεί μετά την κοινοποίηση του βίντεο και πως η αθωότητά της είναι ζήτημα τιμής για εκείνη και τον άντρα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύρος πρόσφυγας μήνυση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ