Παπανδρέου: «Αναζητούμε οριστική και βιώσιμη λύση» - iefimerida.gr

Παπανδρέου: «Αναζητούμε οριστική και βιώσιμη λύση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στόχος της Ελλάδας είναι η εξεύρεση μιας οριστικής, βιώσιμης και καθαρής λύσης αναφορικά με το δημόσιο χρέος», δήλωσε χθες το βράδυ από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «πρωτοφανή προσπάθεια του έλληνα πολίτη, κάτι που όλοι το αναγνωρίζουν». «Στόχος η ελάφρυνση του χρέους. Πρέπει να μειωθεί για να ανασάνουμε» είπε ο κ. Παπανδρέου, θέτοντας ως στόχο μια «βιώσιμη δημοσιονομική διαχείριση».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για «δύσκολη διαπραγμάτευση για απάντηση στην ευρωπαϊκή κρίση. Η ίδια η ΕΕ πρέπει να λάβει αποφάσεις για την κρίση με πανευρωπαϊκή διάσταση». «Ο ελληνικός λαός βάζει και συνεχίζει να βάζει τάξη στο σπίτι του» επεσήμανε. «Αναζητούμε οριστική λύση για την Ελλάδα και την ευρωζώνη. Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται με την Ελλάδα παρούσα και ξεκάθαρους στόχους» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ