«Στροφή» στην Ευρώπη για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

«Στροφή» στην Ευρώπη για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 7η αγωνιστική της Super League πέρασε με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ να «βάφεται» σε... ερυθρόλευκα χρώματα λόγω του εντυπωσιακού 4-0 στο Καραϊσκάκη, αλλά υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ελληνικές ομάδες.

Την Τρίτη στις 21:45 ο Ολυμπιακός στην Κροατία αντιμετωπίζει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και μετά το «διπλό» στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ θέλει θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης με περισσότερες δυνατότητες.

O ΠΑΟΚ την Πέμπτη στις 22:05 στο γήπεδο της Τούμπας φιλοξενεί την Κράσνονταρ και θέλει την νίκη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League καθώς έχει δύο βαθμούς και πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Ο Αστέρας Τρίπολης την ίδια ημέρα θα παίξει στις 20:00 στην Κύπρο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και μετά την ισοπαλία στην έδρα του με την Σπάρτα Πράγας (ακολούθησε το 4-0 από την Σάλκε) πάει να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει μέσα στον στόχο της πρόκρισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ