Συνάντηση Βαρθολομαίου με Παυλόπουλο και Τσίπρα - iefimerida.gr

Συνάντηση Βαρθολομαίου με Παυλόπουλο και Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα συναντηθούν σήμερα, Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση Βαρθολομαίου-Παυλόπουλου έχει οριστεί για τις 12:30 και στις 13:15 ο κ. Βαρθολομαίος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Ο πρωθυπουργός σήμερα θα έχει σειρά συναντήσεων καθώς στις 12:00, πριν τη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας Μπερτ Κέντερς και στις 15:00 θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σαμέχ Σούκρι.

Επίσης, στις 20:30, ο πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε δείπνο του Υπουργού Εξωτερικών προς τιμήν των συνέδρων στη Διεθνή Διάσκεψη «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ