Αυτός είναι ο νεαρός σύντροφος της Τζόυς Ευείδη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο νεαρός σύντροφος της Τζόυς Ευείδη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, με νεαρό συνάδελφό της να της έχει «κλέψει» την καρδιά.

Ο Μανώλης Κλωνάρης, με τον οποίο συνεργάζεται στο θέατρο, είναι, σύμφωνα με τη Real News, το ταίρι της ηθοποιού, που σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή.

Οπως αναφέρουν άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος, η πρωταγωνίστρια ζει εδώ και περίπου δύο χρόνια τον έρωτα δίπλα στον νεαρό ηθοποιό.

Αυτός είναι ο νεαρός σύντροφος της Τζόυς Ευείδη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, μπορώ ίσως να σας πω πως είμαι και ερωτευμένη. Είμαι σε σχέση με έναν κανονικό άνθρωπο, εννοώ πως δεν είναι ηθοποιός, και περνάω ήσυχα, όμορφα, ήρεμα, όπως ακριβώς θέλω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της δύο χρόνια πριν.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ανήκει στον ίδιο χώρο με εκείνη και μάλιστα φέτος ο Μανώλης Κλωνάρης συμμετέχει στην παράσταση «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας», που διασκεύασε και σκηνοθετεί η δημοφιλής ηθοποιός.

Αυτός είναι ο νεαρός σύντροφος της Τζόυς Ευείδη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόυς Ευείδη σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ