Σκουρλέτης προς Βούλτεψη: Κάνετε σαν να έχετε πάθει... ερωτική απογοήτευση [βίντεο] - iefimerida.gr

Σκουρλέτης προς Βούλτεψη: Κάνετε σαν να έχετε πάθει... ερωτική απογοήτευση [βίντεο]

(ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ασυνήθιστη αποστροφή, κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε με ειρωνικό ύφος κατά της ΝΔ και συγκεκριμένα της βουλευτού Σοφίας Βούλτεψη.

Ανεβαίνοντας στο βήμα όπου διαδέχθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Π. Σκουρλέτης είπε: «Κυρία Βούλτεψη, μου θυμίζετε εκείνον εκείνον ή εκείνη που έχει πάθει ερωτική απογοήτευση, λέγατε ψηφίστε κάτι για να σωθεί η χώρα και τώρα τα παίρνετε πίσω».

Επιπλέον, ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση: «Είναι απορίας άξιον, πώς τα δύο μεγάλα κόμματα που τόσα χρόνια συμπλήρωνε το ένα το άλλο και μετά την τόση μεγάλη ζημιά που έχετε υποστεί δεν έχετε κάνει αυτοκριτική που φτάσατε στην αντιπολίτευση. Κάνουν κριτική αυτοί που καταλήστεψαν τα ταμεία, αυτοί που κατέβασαν τς συντάξεις και τον κατώτατο μισθό, που έφεραν τις ομαδικές απολύσεις».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ