Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί γυναίκα βουλευτή της ΝΔ: «Θα χρειαστείς ομάδα Δέλτα» - iefimerida.gr

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί γυναίκα βουλευτή της ΝΔ: «Θα χρειαστείς ομάδα Δέλτα»

(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους υψηλούς τόνους της συνεδρίασης και τη σφοδρή αντιπαράθεση που προκλήθηκε με αφορμή την υπόθεση Σταθάκη και το προβληματικό «πόθεν έσχες» του προστέθηκαν και οι απειλές μεταξύ βουλευτών.

Η Φωτεινή Αραμπατζή από τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε σφοδρή αντιπαράθεση κατά της κυβέρνησης για το θέμα Σταθάκη λέγοντας:

«Την στιγμή που υπουργοί ξεχνούν-άραγε είναι απλά ξεχασιάρηδες;- να δηλώσουν εκατομμύρια και μετοχές , και προκαλούν με τις απαντήσεις τους το κοινό αίσθημα, κυβερνητικοί βουλευτές ζητούν την αποπομπή τους από την κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός δεν έχει καν την στοιχειώδη ευθιξία να μιλήσει για το θέμα και ψελλίζει κάτι για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. Ποιο ηθικό ,ποιο πλεονέκτημα και ποια αριστερά κ. Τσίπρα;»

Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε και για νεοφιλελεύθερη αριστερά όταν όμως κατέβηκε από το βήμα βρέθηκε αντιμέτωπη με τις απειλές του βουλευτή του ΣυΡιζΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδη.

  • Μηταφίδης: Στην επόμενη ομιλία σου θα χρειαστείς την ομάδα Δέλτα. 
  • Αραμπατζή: Μας απειλείτε; Κινδυνεύουμε να μας δείρετε κιόλας όταν μιλάμε;
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ