Ολα έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι - Με Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός, αποφασισμένος ο Δέλλας - iefimerida.gr

Ολα έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι - Με Ντουρμάζ ο Ολυμπιακός, αποφασισμένος ο Δέλλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζίμι Ντουρμάζ το είπε και το πέτυχε. Ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τις ενοχλήσεις από το τράβηγμα που είχε υποστεί και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ώρα που ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να έχει αποφασίσει την 11άδα με την οποία θα ξεκινήσει.

Ελάχιστες ώρες απομένουν πλέον για το πρώτο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια σε επίπεδο πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και προερχόμενοι από δύο σπουδαίες νίκες απέναντι σε Άρσεναλ και ΠΑΟΚ εκτός έδρας, θέλουν να διατηρήσουν τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες τους και να την αυξήσουν από την Ένωση, μόλις λίγες αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, μετά την κακή εμφάνιση στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας ήττας, η οποία θα την αφήσει 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή και θα βαδίσει στο Φάληρο με οδηγό την περσινή πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλλάδας κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Μέσα ο Ντουρμάζ

Ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του μέχρι στιγμής στην Super League, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού. Ο Σουηδός, ο οποίος επέστρεψε με τράβηγμα από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι αφού μάλιστα είχε προηγηθεί και ένα τετ-α-τετ με τον Μάρκο Σίλβα, στον οποίο είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού:Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας, φαίνεται να έχει κατασταλάξει στους αρχικούς 11 με τους οποίους θα ξεκινήσει τη μάχη στο «Γ.Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Στις τελευταίες δύο προπονήσεις έδειξε τη διάθεση να παρατάξει μια ομάδα, η οποία θα μοιάζει αρκετά στην περσινή, όταν στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου κατάφερε όχι μόνο να περιορίσει τον Ολυμπιακό αλλά και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από τον αντίπαλό της.

Μπαρμπόσα, Πλατέλλας και Μάνταλος αναμένεται να ξεκινήσουν πίσω από τον Αραβίδη ενώ Γιόχανσον και Σιμόες θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι με τους Ντίντακ, Γκάλο, Τζανετόπουλο και Λαμπρόπουλο τετράδα στην άμυνα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αεκ ντέρμπι Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ