Ο Μέσι σκέφτεται να φύγει από την Μπαρτσελόνα - Αιτία τα προβλήματα με την εφορία - iefimerida.gr

Ο Μέσι σκέφτεται να φύγει από την Μπαρτσελόνα - Αιτία τα προβλήματα με την εφορία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκέψεις να φύγει από την Ισπανία όχι γιατί δεν θέλει να αγωνίζεται άλλο στην Μπαρτσελόνα αλλά επειδή κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω χρεών στην εφορία, κάνει ο Λιονέλ Μέσι.

Ο ισπανικός Τύπος επαναφέρει ένα θέμα, το οποίο απασχολεί τον Αργεντινό άσο, δίνοντας μια εξέλιξη, η οποία δεν ήταν γνωστή μέχρι πρότινος. Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον αδερφό του αλλά και τον πατέρα του αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης, παρά τα πολλά εκατομμύρια ευρώ που έχει πληρώσει ο παίκτης της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι κατηγορείται για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ενώ το ίδιο ισχύει για τον πατέρα του αλλά και τον αδερφό του. Ο σούπερ σταρ των Καταλανών φέρεται να είπε στο περιβάλλον του πως δεν αν δεν βρεθεί μια λύση άμεσα, τότε θα σκεφτεί πιο ζεστά να αποχωρήσει από τη χώρα, αφήνοντας την Μπαρτσελόνα στην οποία βρίσκεται από μικρό παιδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ