Δεν έσπασε η απεργία - Δεν έλυσε κάβους το πλοίο - iefimerida.gr

Δεν έσπασε η απεργία - Δεν έλυσε κάβους το πλοίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο λιμάνι του Ηρακλείου τελικά παρέμεινε εγκλωβισμένο λόγω της απεργίας της ΠΝΟ το πλοίο «Κνωσός Παλάς», με δεκάδες φορτηγά – ψυγεία που επιβιβάστηκαν σε αυτό το βράδυ του Σαββάτου, ύστερα από κινητοποίηση αγροτών από τη Μεσαρά.

Σύμφωνα το flashnews.gr 75 περίπου φορτηγά - ψυγεία με αγροτικά και άλλα ευπαθή προϊόντα που υπολογίζονται στους 1500 τόνους, επιβιβάστηκαν στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών και ενώ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκε η αναχώρησή του, το πλοίο παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΑΣΝΗ κ. Τζωρτζάκη, η αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα το σημείο πρόσδεσης του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου και γραμματέας της ΟΑΣΝΗ κ.Γιώργος Ντισπιράκης, δήλωσε ότι οι προσπάθειες για αναχώρηση του πλοίου θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς οι περίπου 1500 τόνοι με ευπαθή προϊόντα κινδυνεύουν με ολοκληρωτική καταστροφή και πρέπει πάση θυσία να «φτάσουν» στον προορισμό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ