Τρεις ημέρες με ευρωπαϊκά παιχνίδια στα κανάλια Novasports [βίντεο] - iefimerida.gr
MEDIA 

Τρεις ημέρες με ευρωπαϊκά παιχνίδια στα κανάλια Novasports [βίντεο]

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση και τα κανάλια Novasports θα προσφέρουν στους συνδρομητές τους, σπουδαίους αγώνες που υπόσχονται πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ!

Το τριήμερο Παρασκευή 16 Οκτωβρίου – Κυριακή 18 Οκτωβρίου, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνολικά 9 συναρπαστικές αναμετρήσεις, από την 10η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος Ligue 1 (https://youtu.be/OTXJG_4Nues), από την 9η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος Eredivisie (https://youtu.be/j948hk9RdTQ) και από την 12η αγωνιστική του Ρωσικού πρωταθλήματος Premier League (https://youtu.be/9pyTe0r2yCU). Όλα τα παιχνίδια θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Το ξεκίνημα στις μεταδόσεις γίνεται την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 21:30 με την αναμέτρηση Μονακό – Λιόν, που θα μεταδοθεί από το Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει "μουδιασμένο" ξεκίνημα, με τους Μονεγάσκους του Λεονάρντο Ζαρντίμ να αναζητούν την πρώτη νίκη στο "σπίτι" τους και τους Λιονέ να αγνοούν την επιτυχία στην έδρα της Μονακό εδώ και 4 χρόνια.

Η συνέχεια έρχεται το Σάββατο 17 Οκτωβρίου με τέσσερα παιχνίδια. Στις 14:00 η πρωτοπόρος του ρωσικού πρωταθλήματος ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί την Ουράλ που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από ένα αήττητο σερί 4 αγώνων. Η αναμέτρηση θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Στις 18:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Στη δύσκολη έδρα της Μπαστιά δοκιμάζεται η πρωτοπόρος του Championnat, που είναι αήττητη στα τελευταία 18 παιχνίδια πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας. Το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες από το ολλανδικό πρωτάθλημα. Στις 20:45 η Χεράκλες θα υποδεχθεί τον Άγιαξ, σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Συντριπτική η προϊστορία υπέρ του "Αίαντα" στο γήπεδο του "Ηρακλή" με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στις 21:45 το Novasports 3 θα καλύψει το παιχνίδι Αϊντχόφεν – Εξέλσιορ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Η ομάδα του Φίλιπ Κοκού δεν έχει χάσει φέτος βαθμό στην έδρα της, την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη μακριά από το γήπεδό τους μετά από 8 αγωνιστικές.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν τέσσερις αναμετρήσεις. Οι μεταδόσεις ξεκινούν από τις 13:30 με την προβολή του αγώνα Σπαρτάκ Μόσχας – Λοκομοτίβ Μόσχας από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη. Σε 25 αγώνες στο «Οκρίτιγιε Αρίνα», 14 νίκες μετράει η Σπαρτάκ, 3 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και 8 νίκες έχει σημειώσει η Λοκομοτίβ. Στις 15:00 η Μαρσέιγ θα υποδεχθεί τη Λοριάν σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Σε 12 παιχνίδια στη Μασσαλία οι γηπεδούχοι έχουν 5 νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι 4, με τελευταία το εντυπωσιακό 5-3 τον Απρίλιο. Μισή ώρα αργότερα το Novasports 4 θα προβάλει το παιχνίδι Χερενφέιν - Φέγενορντ σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Η συνολική μεταξύ τους προϊστορία θέλει 13 νίκες για την Χερενφέιν, 15 ισοπαλίες και 22 νίκες της Φέγενορντ. Τέλος στις 22:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν τον αγώνα Ρεν – Νις σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Η Ρεν, μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες, υποδέχεται τη φορμαρισμένη Νις του Κλοντ Πιελ που με πρωταγωνιστή τον εκρηκτικό Μπεν Αρφά έχει πίσω της 3 συνεχόμενες νίκες και την καλύτερη επίθεση στη Γαλλία.

Οι αγώνες, Χεράκλες – Άγιαξ, Αϊντχόφεν – Εξέλσιορ, Σπαρτάκ Μόσχας – Λοκομοτίβ Μόσχας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ουράλ θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, όλα τα γκολ και τα στιγμιότυπα από τα ξένα πρωταθλήματα στα παρακάτω links:

Premier League Ρωσίας στο www.novasports.gr/PremierLeagueRussia12 και στο www.novasports.gr/WebTV-PremierLeagueRussia

Eredivisie Ολλανδίας στο www.novasports.gr/Eredivisie09 και στο www.novasports.gr/WebTV-Eredivisie

Ligue 1 Γαλλίας στο www.novasports.gr/Ligue1-10 και στο www.novasports.gr/WebTV-Ligue1

Primeira Liga Πορτογαλίας στο www.novasports.gr/WebTV-PrimeiraLiga

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports παιχνίδια αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ