Μεϊμαράκης: Κουίζ είναι το θέμα με τα πόθεν έσχες; – Σέρνεται σκιά στους υπουργούς - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Κουίζ είναι το θέμα με τα πόθεν έσχες; – Σέρνεται σκιά στους υπουργούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τι γίνεται με αυτό το πόθεν έσχες; Δεν θα μας απαντήσετε;» είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στην κυβέρνηση από το βήμα της Ολομέλειας σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα πόθεν έσχες υπουργών τα τελευταία 24ωρα.

«Θα αφήσετε έτσι να σέρνεται μια σκιά σε όλους τους υπουργούς; Δεν αισθάνεται κανείς την ανάγκη από τους υπουργoύς να πει "δεν είμαι εγώ" ή δεν αισθάνεται την ανάγκη αυτός που είναι να πει "είμαι εγώ να τελειώνουμε"; Πως θα προχωρήσει αυτό; Κουίζ είναι; Απασχολεί τον ελληνικό λαό. Δεν είναι κουίζ κύριοι συνάδελφοι» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Όποιος είναι να βγει να το πει να τελειώνουμε και αυτό ζητάνε και οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας» πρόσθεσε.

«Από την επομένη των εκλογών οι μύθοι που είχε χτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέουν με πάταγο. Αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα ότι οι συνεταίροι, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έστησαν μία αδίστακτη, κατά τη γνώμη μας, πολιτική απάτη» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και συνέχισε Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας μεταλλάχθηκε πλήρως και έγινε μνημονιακότερος των τροϊκανών. Καταψηφίζουμε το πολυνομοσχέδιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ