Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους - iefimerida.gr

Αποφυλακίζεται ο Όσκαρ Πιστόριους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Όσκαρ Πιστόριους θα βγει από την φυλακή την Τρίτη 20 Οκτωβρίου σύμφωνα με το BBC και μία λακωνική ανακοίνωση του Νοτιοαφρικανού Συμβουλίου Αποφυλάκισης.

Η Τάνια Koen, δικηγόρος της οικογένεια της Ρίβα Στίνκαμπ, δήλωσε πως ο Πιστόριους θα κυκλοφορήσει με κατ 'οίκον περιορισμό Τρίτη.

"Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τον Ιούνιο, τίποτα δεν θα φέρει πίσω Reeva,"είπε η δικηγόρος. Όσο για τους γονείς της άτυχης κοπέλας, η Κόεν συμπλήρωσε «Δεν είναι καθόλου έκπληκτοι από την παρούσα ανακοίνωση. Το περίμεναν."

Μέλη του Νοτιοαφρικανού Διοικητικού Συμβουλίου είχαν συγκεντρωθεί την Πέμπτη για να εξετάσουν το ενδεχόμενο, αν μπορεί ο Pistorius να βγει από την φυλακή.

Ο παραολυμπιονίκης Οσκαρ Πιστόριους καταδικάστηκε στις 21 Οκτωβρίου του 2014 με κάθειρξη 5 ετών για τον φόνο της φίλης του Ρίβα Στίνκαμπ, ενώ του επιβλήθηκαν επίσης τρία χρόνια με αναστολή για την επίθεση με πυροβόλο όπλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσκαρ Πιστόριους φυλακή φόνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ