Στηρίζει Εσιέν ο Αλαφούζος - «Δεν με νοιάζουν τα λεφτά» λέει ο Γκανέζος [εικόνα] - iefimerida.gr

Στηρίζει Εσιέν ο Αλαφούζος - «Δεν με νοιάζουν τα λεφτά» λέει ο Γκανέζος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το twitter επέλεξε για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να «περάσει» μια θέση της διοίκησης. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού εξέφρασε την στήριξή του σε όλο το επιτελείο όσον αφορά την υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν, την ώρα που ο Γκανέζος δεν δείχνει διάθεση να πατήσει πάνω στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter να αναφερθεί στην περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος εξακολουθεί να απέχει από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στηρίζει Εσιέν ο Αλαφούζος - «Δεν με νοιάζουν τα λεφτά» λέει ο Γκανέζος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αυτό έγραψε χαρακτηριστικά ενώ την ίδια ώρα το ιατρικό επιτελείο αλλά και η τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Εσιέν.

Ο 32χρονος Γκανέζος παίκτης πάντως από την πλευρά του, μεταφέρει στο περιβάλλον του ότι δεν έχει τη διάθεση να καθίσει στον Παναθηναϊκό μόνο για τα λεφτά. «Αυτό που μ'ενδιαφέρει είναι να παίξω ποδόσφαιρο. Μου έχουν φερθεί όλοι υπέροχα και θέλω να προσφέρω. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα» ανέφερε πρόσφατα σε ανθρώπους του στενού του κύκλου, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Sportday.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ