Νικολόπουλος: Καταθέτω ερώτηση προς τον Τσίπρα για τα πόθεν έσχες των δύο υπουργών - iefimerida.gr

Νικολόπουλος: Καταθέτω ερώτηση προς τον Τσίπρα για τα πόθεν έσχες των δύο υπουργών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει την κυβέρνηση να πάρει ανάσα και συνεχίζει να προκαλεί πονοκεφάλους στο Μαξίμου.

Μάλιστα, δεν διστάζει να κάνει λόγο ακόμη και για «μετωπική σύγκρουση» σε κάποια θέματα που εκείνος θα κρίνει πως άπτονται και επηρεάζουν τον αξιακό πυρήνα των απόψεών του.

«Στη βάση των συνεργειών ως ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, θα συμφωνούμε κατά περίπτωση» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στον Βήμα FM και εξήγγειλε ότι θα καταθέσει ερώτηση προς τον πρωθυπουργό ζητώντας του, όπως είπε χαρακτηριστικά, «να πει στα ευλογημένα παιδιά τους δημοσιογράφους τα ονόματα των δύο υπουργών που εμπλέκονται στην υπόθεση των πόθεν έσχες». Βέβαια, ο κ. Νικολόπουλος φαίνεται να λησμονεί πως ο ένας εξ αυτών (ο κ. Φλαμπουράρης) έχει παραδεχθεί δημόσια την εμπλοκή.

Προανήγγειλε, επίσης, ότι το επόμενο πεδίο κόντρας με την κυβέρνηση θα αφορά «όσα επηρεάζουν τον αξιακό πυρήνα μου». «Όταν βγαίνει ο Ιερώνυμος και λέει ότι αυτά που λέει η Σία και ο Φίλης δεν είναι τόσο αθώα, αυτά θίγουν τον ελληνορθόδοξο δεξιό χώρο που εγώ εκφράζω. Θα είναι και αυτό ένα θέμα μετωπικής σύγκρουσης» διευκρίνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Επανέλαβε, πάντως, ότι «θα ήταν πολιτική απρέπεια να αφήσω τον Πάνο Καμμένο με Κοινοβουλευτική Ομάδα των 9» διευκρινίζοντας ότι «εγώ συνεργαζόμενος ήμουν, δεν έγινα ΑΝΕΛ».

Σε ερώτηση, τέλος, για τη στάση που θα κρατήσει στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης είπε χαριτολογώντας ότι «θα πάω να ρωτήσω τα παιδιά που είναι προς υιοθεσία αν θέλουν τη μαμά τους να τη λένε Γιώργο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ