Της έστησαν καρτέρι και της άρπαξαν 122.000 ευρώ - iefimerida.gr

Της έστησαν καρτέρι και της άρπαξαν 122.000 ευρώ

Καρτέρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποσό 122.000 ευρώ, που έκρυβε μέσα σε χαρτοσακούλα μία άτυχη 60χρονη, άρπαξαν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι στην πόλη της Βέροιας και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο άνδρες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, περίμεναν την άτυχη γυναίκα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Όπως καταγγέλλει η ίδια, χθες το πρωί, την ώρα που προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την πόρτα της εισόδου της οικοδομής, οι άγνωστοι την ακινητοποίησαν και της απέσπασαν μέσα από τα χέρια τη σακούλα με τα χρήματα (για την ακρίβεια 122.500 ευρώ) μαζί με την τσάντα της, που περιείχε άλλα 200 ευρώ, και εξαφανίστηκαν.

Η ασφάλεια Βέροιας αναζητά τους δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι, όπως αποκαλύφθηκε, γνώριζαν ότι η 60χρονη είχε κάνει νωρίτερα ανάληψη από υποκατάστημα τράπεζας και μετέφερε τα χρήματα στο σπίτι της.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ