Ποτάμι: Δεν θα στηρίξουμε τα υφεσιακά μέτρα που προωθούν οι υπουργοί της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Ποτάμι: Δεν θα στηρίξουμε τα υφεσιακά μέτρα που προωθούν οι υπουργοί της κυβέρνησης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ότι δεν θα στηρίξει τα υφεσιακά μέτρα που προωθεί το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι «δε δίνει λύσεις αλλά περιπλέκει τα προβλήματα».

«Το Ποτάμι θα ζητήσει αυστηρές ποινές για τη φοροδιαφυγή, μεταρρυθμίσεις στην οικονομία αλλά δε θα στηρίξει τα υφεσιακά μέτρα που προωθούν οι υπουργοί της», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει, οι παλινωδίες του ΣΥΡΙΖΑ «τον οδηγούν σήμερα στο να παίρνει πίσω ακόμη και ρυθμίσεις που θεσμοθετήθηκαν τους προηγούμενους εφτά μήνες. Η ρύθμιση των 100 δόσεων και η εκχώρηση ενοικίων στην εφορία είναι τα τελευταία θύματα της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ποταμιού:

Με την κατάθεση του πρώτου εφαρμοστικού νόμου του μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι πολίτες αρχίζουν να λαμβάνουν τον λογαριασμό σε φόρους και περικοπές.

Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή. Το Ποτάμι από την πρώτη στιγμή στηλίτευσε την ολιγωρία του κ. Τσίπρα και τους ερασιτεχνισμούς στη διαπραγμάτευση που φούσκωσαν υπέρογκα τον λογαριασμό.

Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ οι παλινωδίες του τον οδηγούν σήμερα στο να παίρνει πίσω ακόμη και ρυθμίσεις που θεσμοθετήθηκαν τους προηγούμενους εφτά μήνες. Η ρύθμιση των 100 δόσεων και η εκχώρηση ενοικίων στην εφορία είναι τα τελευταία θύματα της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στην Βουλή- ουσιαστικά δίχως καμία δημόσια διαβούλευση- δε δίνει λύσεις αλλά περιπλέκει τα προβλήματα.

Το Ποτάμι θα ζητήσει αυστηρές ποινές για τη φοροδιαφυγή, μεταρρυθμίσεις στην οικονομία αλλά δε θα στηρίξει τα υφεσιακά μέτρα που προωθούν οι υπουργοί της», αναφέρεται στην ανακοίνωσή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ