Δέσμευση Τσίπρα για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Δέσμευση Τσίπρα για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Σταύρο Κοντονή και ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δυναμικό μήνυμα κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο συνόδευσε με σοβαρά υπονοούμενα για τα συμφέροντα που δρουν σε αυτό, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός ανέφερε κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ πως το «Το κράτος και το παρακράτος των τραμπουκισμών και των εκβιασμών δεν ακουμπάει σε εμάς. Δεν πρόκειται να μας αποτρέψει και να κάνουμε πίσω… Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς και όλους τους οικονομικούς ελέγχους σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή πριν λίγες ημέρες όταν από το βήμα της Βουλής τόνισε ότι η κυβέρνηση «Ούτε εκβιάζεται, ούτε χρηματίζεται, ούτε φοβάται»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ