Μουζουράκης και Ασημάκης μαζί στο «Αυστηρώς Ακατάληπτο» - iefimerida.gr

Μουζουράκης και Ασημάκης μαζί στο «Αυστηρώς Ακατάληπτο»

Πάνος Μουζουράκης και Βαγγέλης Ασημάκης μαζί στο «Αυστηρώς Ακατάληπτο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Αυστηρώς Ακατάληπτο», ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Βαγγέλης Ασημάκης, από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Με αφορμή τρεις επετειακές ημερομηνίες, όπως η συμπλήρωση 82 χρόνων, μετά το μεγάλο «Wall Street Crash» (Γουόλ Στριτ Κρας) (1929), 66 χρόνων μετά την ίδρυση των Ηνωμένων Εθνών (24 Οκτωβρίου, 1945) και 35 χρόνων μετά την ανεπίσημη εδραίωση της ημέρας του Μεγάλου Αδερφού (24 Οκτωβρίου, 1976), οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους, θέλοντας να χαρακτηρίσουν με το δικό τους ανατρεπτικό τρόπο την ημέρα αυτή, δίνοντας της έναν ακόμα τίτλο: «Η μέρα του Δεν-Καταλαβαίνω».

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, θα ακουστούν 38 τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, καθώς και ένα αγγλόφωνο. Στην προσπάθεια εδραίωσης αυτής της γιορτής, οι εμφανίσεις τους θα συνεχιστούν και για τις επόμενες 10 Δευτέρες. Το κοινό μπορεί να προσέρχεται στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου από τις 22.30, ενώ η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ