Φλαμπουράρης: Με αδίκησε ο κ.Μεϊμαράκης - iefimerida.gr

Φλαμπουράρης: Με αδίκησε ο κ.Μεϊμαράκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για όσα είχε αναφέρει νωρίτερα στην κόντρα που είχε με τον Πρωθυπουργό, σχετικά με την συνεργασία των δύο μεγάλων κομμάτων, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη βουλή.

«Στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλω να πω ότι με αδίκησε. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Μεϊμαράκη, ούτε με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ούτε με όλους τους βουλευτές, οι οποίοι ανήκουν στα διάφορα κόμματα. Η αντίρρηση μου και η άρνηση μου για συνεργασίες ήταν οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν και δημιούργησαν την χώρα στα βράχια», δήλωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης και πρόσθεσε ότι σέβεται και εκτιμά τα πολιτικά πρόσωπα.

Η κυβέρνησή μας έχει εντολή τετραετίας. Η εντολή αυτή του ελληνικού λαού, εμπεριέχει ένα ποιοτικό μήνυμα: Να μην είμαστε, ούτε να γίνουμε συνέχεια των κυβερνήσεων του δικομματισμού», ανέφερε ο κ.Φλαμπουράρης.

Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση θέλει μια ουσιαστική υπέρβαση, ότι πρέπει να συγκρουστεί με τη στασιμότητα, την αδράνεια, τη διαπλοκή, «να συγκρουστεί με το παλιό και να φέρει αέρα απελευθέρωσης».

«Δεν είναι, ούτε εύκολη ούτε δεδομένη αυτή η υπέρβαση. Αλλά η υπέρβαση αυτή, είναι αναγκαία και εφικτή. Και αρωγός θα είναι ο ίδιος ελληνικός λαός, που αναγνώρισε ότι παλεύουμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά του», είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο υπουργός Επικρατείας παραδέχθηκε πως υπάρχουν σκληρές πτυχές στη συμφωνία - σημείωσε όμως ότι «αν δεν την υλοποιήσουμε, δεν θα μπορέσει η χώρα να βγει από τη δίνη της κρίσης».

Αναφερόμενος τέλος, στα μέτρα της συμφωνίας για την φορολόγηση, ο κ. Φλαμπουράρης δεν αρνήθηκε ότι υπάρχει υπερφορολόγηση στην Ελλάδα, πρόσθεσε όμως ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να την μειώσει με την πάταξη της φοροδιαφυγής και με τη φορολόγηση των μεγαλύτερων εισοδημάτων.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φλαμπουραρης Μεϊμαράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ