Κάντε τον να σας κυνηγήσει με 3 απλά βήματα - iefimerida.gr

Κάντε τον να σας κυνηγήσει με 3 απλά βήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίσατε έναν άνδρα και ανταλλάξατε τηλέφωνα. Σας αρέσει πολύ και θέλετε να τον κάνετε να σας κυνηγήσει, γιατί πραγματικά το αξίζετε. Πριν πάτε στο ραντεβού, ο Matthew Hussey έχει να σας πει μερικά πράγματα.

Ο Matthew είναι ειδικός των ραντεβού. Δεν είναι λίγες οι εκπομπές που τον καλούν για να μοιραστεί τις πολύτιμες συμβουλές του για τις σχέσεις αλλά και τρόπους να βοηθήσει τις γυναίκες να νιώσουν άνετα με τον εαυτό τους και να διεκδικήσουν την αγάπη με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ιδού οι συμβουλές του για να κάνετε έναν άνδρα να σας κυνηγήσει:

Μην το κάνετε να πιστέψει πως αξίζει τον χρόνο σας, μέχρι να τον κερδίσει

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιερές μέρες. Οταν βγείτε με μια καινούργια γνωριμία, κανονίστε να πάτε για ένα ποτό νωρίς κάποια από αυτές τις μέρες, για να γνωριστείτε. Αν δείτε ότι δεν είναι αυτό που θέλετε ή για κάποιους δικούς σας λόγους βαρεθείτε, έχετε την υπόλοιπη βραδιά να την περάσετε όμορφα με τους φίλους σας.

Να του δείξετε πως αρέσετε

«Κάποτε», λέει ο Matthew, «είχα πει σε μια κοπέλα πως μου αρέσει αυτό που φορά» και εκείνη απάντησε: «Σε ευχαριστώ πολύ, μου έχουν κάνει πολλά κομπλιμέντο γι' αυτό».

Δεν χρειαζόταν να μου πει ποιοι της έχουν κάνει φιλοφρονήσεις, είχα καταλάβει!

Αφήστε τον να καταλάβει πως οι πρώην σας δεν σας έχουν ξεπεράσει τελείως

Οι περισσότεροι άνδρες λειτουργούν με το ένστικτο του κυνηγού, θέλουν να έχουν μόνο εκείνοι αυτό που επιθυμούν. Οπότε, συνήθως λειτουργεί υπέρ μιας κοπέλας να κάνει τον άνδρα που θέλει να πιστεύει πως οι πρώην της μετανιώνουν που δεν είναι πια μαζί της.

Μυστικό σε αυτά που προτείνει ο Matthew είναι να μην υπερβάλλετε και να γνωρίζετε σε ποιον άνθρωπο απευθύνεστε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις συμβουλές Ραντεβού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ