Τον «έστειλαν» στο νοσοκομείο για ένα πορτοφόλι - iefimerida.gr

Τον «έστειλαν» στο νοσοκομείο για ένα πορτοφόλι

νοσοκομείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νύχτα ληστειών και η χθεσινή για την Αττική, καθώς μέσα σε λίγη ώρα σημειώθηκαν πέντε ληστείες, ενώ ένα από τα θύματα των κακοποιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ξυλοκοπήθηκε άγρια.

Στη Μεταμόρφωση λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα δυο ληστές επιτέθηκαν σε περαστικό και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία μέχρι που τον έριξαν αναίσθητο και αιμόφυρτο στο δρόμο για να του πάρουν το πορτοφόλι. Στη συνέχεια στόχος των ληστών έγινα τρία βενζινάδικα και ένα περίπτερο. Στην Κηφισίας, οι δυο κακοποιοί «χτύπησαν» σε πρατήριο υγρών καυσίμων και άρπαξαν τις εισπράξεις. Λίγο αργότερα άλλοι δυο ληστές «επισκέφτηκαν» βενζινάδικο επί της λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, ενώ λίγο αργότερα άλλοι δύο εισέβαλαν σε βενζινάδικο στη λεωφόρο Κλεισθένους στα Βριλήσσια. Θύμα ληστών και ένας περιπτεράς στη Βασιλέως Γεωργίου στην Πεντέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ