Μέσα ο Ιντέγε για Τούμπα – Εκτός ο Πάρντο - iefimerida.gr

Μέσα ο Ιντέγε για Τούμπα – Εκτός ο Πάρντο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιντέγε ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε από το παιχνίδι με την Άρσεναλ και έτσι ο Μάρκο Σίλβα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ωστόσο σημερινή προπόνηση ο Πάρντο ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο. Βάσει των πληροφοριών δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του, αλλά ο κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στην Αθήνα και να μην επιβαρυνθεί. Έτσι ο Κολομβιανός άσος δεν θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Από την... τηλεόραση θα παρακολουθήσει το παιχνίδι και ο Ντα Κόστα. Σήμερα γυμνάστηκε κανονικά αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας: Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ιντεγε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ