Παπαδημούλης κατά Βαρουφάκη: Τα όσα λέει προσβάλουν τον Τσίπρα, αν έχεις τέτοιους φίλους... - iefimerida.gr

Παπαδημούλης κατά Βαρουφάκη: Τα όσα λέει προσβάλουν τον Τσίπρα, αν έχεις τέτοιους φίλους...

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη έκανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για τα όσα δηλώνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

«Αδικούν την αλήθεια, αδικούν και τον ίδιο τον Βαρουφάκη και φυσικά, προσβάλουν και τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ελληνικό λαό», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε σχετικά, σε εκπομπή στο Mega.

«Εδώ και καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι με όσα λέει και όσα κάνει ο Βαρουφάκης. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα με ορισμένα από αυτά που λέει δείχνει ότι, εκτός από το ότι δεν αποδείχτηκε τόσο καλός πολιτικός, ενώ είναι πολύ καλός οικονομολόγος, δείχνουν και κάποιες αδυναμίες χαρακτήρα», είπε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε «Δηλαδή, το να προσπαθείς να πλήξεις τον Τσίπρα που σου έκανε την τιμή να σου αναθέσει ένα πολύ σημαντικό πόστο, λέγοντας ''είναι σε κατάθλιψη, ήταν σε κατάθλιψη, έκανε, έρανε''» και συμπλήρωσε σκωπτικά «Αμα έχει τέτοιους φίλους...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ