Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές στις 15 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εκλογές στις 15 Νοεμβρίου

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της διεξαγωγής των εκλογών στη ΝΔ στις 15 Νοεμβρίου αλλά και της αποδοχής της υποψηφιότητας του Αδωνι Γεωργιάδη τάχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θα προτιμούσα η υπόθεση του Αδώνιδος να ολοκληρώνονταν με την ΚΕΦΕ να αποδεχόταν την υποψηφιότητά του», είπε μιλώντας στο Mega, ενώ σημείωσε ότι η απόφαση να «κοπεί» η υποψηφιότητα ως εκπρόθεσμη είναι «σωστή ως προς το πνεύμα του καταστατικού, αλλά λανθασμένη πολιτικά».

Ακόμη, στο ζήτημα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, ανέφερε πως πρότεινε η διαδικασία να γίνει στις 15 Νοεμβρίου ώστε οι υποψήφιοι να έχουν χρόνο να αναπτύξουν τις σκέψεις τους καθώς, όπως τόνισε, η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ακέφαλη αφού ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του.

Όπως εξήγησε, η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί ένα άνοιγμα στην κοινωνία και για αυτό χρειάζεται ο απαιτούμενος χρόνος καθώς όπως υπογράμμισε εάν φτάσουν στις εσωκομματικές κάλπες μόνο τα στελέχη του κόμματος τότε «θα έχει γίνει μια τρύπα στο νερό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ