Απίστευτη ατάκα του Τζεμπ Μπους για το μακελειό στο Ορεγκον: Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν - iefimerida.gr

Απίστευτη ατάκα του Τζεμπ Μπους για το μακελειό στο Ορεγκον: Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη ατάκα του Τζεμπ Μπους, για το μακελειό στο Ορεγκον, προκάλεσε την αντίδραση του Μπαράκ Ομπάμα.

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν», είπε ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016 στις ΗΠΑ, όταν ρωτήθηκε για την αιματηρή επίθεση στο πανεπιστήμιο, στην οποία κοτώθηκαν εννέα άτομα και τραυματίστηκαν άλλοι 20, πριν οι αστυνομικοί σκοτώσουν το δράστη.

«Γνωρίζω αυτό το είδος των προκλήσεων από όταν ήμουν κυβερνήτης διότι (...) ξέρετε, αυτά τα πράματα συμβαίνουν. Υπάρχει πάντοτε μια κρίση και η παρόρμηση είναι να κάνεις κάτι, και δεν είναι κατ' ανάγκη το σωστό», είπε ο Τζεμπ Μπους, πρώην κυβερνήτης της πολιτείας Φλόριντα, σε προεκλογική εκδήλωσή του. Λίγο αργότερα, ο Μπαράκ Ομπάμα σχολίασε σαρκαστικά την εν λόγω δήλωση, σημειώνοντας «Δε νομίζω ότι χρειάζεται καν να αντιδράσω σε αυτό», πριν τονίσει για μία ακόμη φορά ότι η απραξία στις ΗΠΑ σε ό,τι αφορά τη λήψη μέτρων για τον έλεγχο της οπλοκατοχής αποτελεί «πολιτική απόφαση».

«Οι Αμερικανοί οφείλουν να ακούσουν και να κρίνουν οι ίδιοι, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι κάθε δυο μήνες έχουμε ένα μακελειό. Και μπορούν να αποφασίσουν αν πιστεύουν πως "αυτά τα πράματα συμβαίνουν"», συνέχισε ο Ομπάμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Τζεμπ Μπους Όρεγκον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ