Μεντβέντεφ: Το Grexit απετράπη αλλά το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο - iefimerida.gr

Μεντβέντεφ: Το Grexit απετράπη αλλά το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έχει αποτραπεί, αλλά το ζήτημα της μη βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους παραμένει» δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προειδοποιώντας ότι η παγκόσμια οικονομία ακόμη εξακολουθεί να αγωνίζεται για να ανακάμψει από τις πρόσφατες αναταράξεις των αγορών.

«Οι παγκόσμιοι ρυθμοί ανάπτυξης παραμένουν αναιμικοί, η αμερικανική οικονομία αναπτύσσεται - αλλά σε πιο αργό ρυθμό από τις ελπίδες των ειδικών. Ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σχεδόν μηδενικός. Και παρότι ο κίνδυνος της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη απετράπη προς το παρόν, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα", τόνισε ο Ρώσος πρωθυπουργός σε ομιλία του στο διεθνές επενδυτικό φόρουμ στην ρωσική πόλη Σότσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεντβέντεφ χρέος Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ