Φεύγει από το Star ο Αιμίλιος Λιάτσος - iefimerida.gr

Φεύγει από το Star ο Αιμίλιος Λιάτσος

Αιμίλιος Λιάτσος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο επί 7,5 χρόνια παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Star, Αιμίλιος Λιάτσος, αποτελεί παρελθόν για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, διέκοψε την συνεργασία του με τον σταθμό.Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αιτία στάθηκε επαγγελματική διαφωνία του Αιμίλιου Λιάτσου με την διοίκηση του σταθμού, η οποία τελικά οδήγησε στην από κοινού απόφαση για λύση της συνεργασίας τους. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.Εχτές το βράδυ ο Αιμίλιος Λιάτσος βρέθηκε στην αίθουσα σύνταξης του Star και ιδιαίτερα συγκινημένος αποχαιρέτησε τους επί σειρά ετών συνεργάτες του.Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Μάιο του 2004. Τις τελευταίες ημέρες απουσίαζε από το καθημερινό δελτίο και η επίσημη θέση του σταθμού ήταν λόγοι υγείας.Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

«Ο κ. Λιάτσος ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με το Star γιατί επιθυμεί να αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην εφημερίδα του Παρασκευή + 13.

Η σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν του δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται συγχρόνως και στα δύο του καθήκοντα.

Το Star με λύπη αποδέχθηκε το αίτημά του, τον ευχαριστεί για την 8χρονη συνεργασία και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος θα θεωρείται πάντα μέλος της οικογένειας του Star, άλλωστε συνδέεται με στενή φιλία με τη διοίκηση του καναλιού.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ