Κινηματογραφικός ακτιβισμός από τη Lady Gaga - Νέο τραγούδι και video clip με σκληρές εικόνες - iefimerida.gr

Κινηματογραφικός ακτιβισμός από τη Lady Gaga - Νέο τραγούδι και video clip με σκληρές εικόνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Till it happens to you ονομάζεται το νέο τραγούδι της Lady Gaga, μια μπαλάντα η οποία γράφτηκε για την ομότιτλη ταινία από την τραγουδίστρια σε συνεργασία με την Diana Warren.

Tο video clip θίγει το ευαίσθητο θέμα των σεξουαλικών εγκλημάτων που μαστίζει τα αμερικανικά πανεπιστήμια, περιέχοντας σκληρές εικόνες σεξουαλικών επιθέσεων. Η σκηνοθέτις του βίντεο, Catherine Hardwicke, υποστήριξε πως η ρεαλιστική προσέγγιση των γυρισμάτων αποσκοπεί στο να σταλεί ένα σαφές μήνυμα στήριξης στα θύματα βιασμού.

Μέρος των εσόδων από την πώληση του τραγουδιού, όπως η ίδια η Lady Gaga έχει δηλώσει δημόσια, θα διατεθεί σε οργανισμούς που στηρίζουν τα θύματα.

H ίδια άλλωστε είναι σε θέση να γνωρίζει τα συναισθήματα, αφού, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της το 2014, έπεσε και η ίδια θύμα βιασμού σε ηλικία 19 ετών από έναν μουσικό παραγωγό.

«Ελπίζουμε ότι αισθάνεστε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας μέσα από το τραγούδι και ίσως μέσω αυτής της ταινίας να βρείτε ηρεμία και ειρήνη μέσα σας, όταν γνωρίζετε πως δεν είστε μόνοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ